SINMA ONDARA LICITA L’ADQUISICIÓ DE DOS NOUS VEHICLES ECOLÒGICS PER A LA RECOLLIDA SELECTIVA

Els vehicles licitats són un camió satèl·lit (adaptat per a servei porta a porta), i un camió amb bolquet elevador (per a la recollida de mobles, electrodomèstics i voluminosos per a particulars)

Ondara, 01.12.20. L’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada de la recollida de fem i neteja viària d’Ondara, ha tret a licitació l’adquisició de dos nous vehicles per a la recollida selectiva de residus. La licitació estarà oberta fins a l’11 de desembre. Segons ha informat el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, es tracta de dos vehicles ecològics, que permetran modernitzar i ampliar l’actual flota de vehicles de l’empresa municipal, al mateix temps que es contribueix a la preservació de l’entorn i del medi ambient, ja que ambdós vehicles tenen l’etiqueta verda.

Amb l’adquisició d’aquests dos vehicles, s’implementa significativament l’actual flota de vehicles del servei de recollida i neteja urbana, i es millora el servei que es presta a la ciutadania. Actualment, la flota de SINMA està composta per un total de sis vehicles, tots amb diferents característiques i totalment adequats a les necessitats del servei, però que compten amb una antiguitat mitjana de 17 anys. La compra d’aquests nous vehicles especials s’emmarca en la fase inicial del nou pla d’ampliació i modernització del servei de recollida i neteja urbana de SINMA Ondara, com ha recordat Francesc Giner.

En concret, els dos nous vehicles licitats són un camió satèl·lit (totalment adaptat per a servei porta a porta i preparat per a poder accedir a llocs de difícil accés), i un camió amb bolquet elevador (per a la recollida de mobles, electrodomèstics i voluminosos per a particulars). SINMA Ondara recorda als usuaris que aquest servei és totalment gratuït per a particulars cridant al 965085045 de 7:30 a 13:45 hores, del dilluns a dissabte.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.