LA SANT SILVESTRE D’ONDARA A BENEFICI DE LA RESIDÈNCIA SE CELEBRARÀ ELS DIES 26 I 27 DE DESEMBRE DE FORMA VIRTUAL

La Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara organitzen aquesta cursa virtual de disfresses per a acomiadar l’any, destacant novament el seu vessant solidari en favor de la Residència d’Ondara

Ondara, 01.12.20. Ondara celebrarà per desè any consecutiu una cursa Sent Silvestre de 4 quilòmetres per a acomiadar l’any d’una forma sana i divertida; una cursa en què els participants podran córrer disfressats, i que se celebrarà els dies 26 i 27 de desembre de 2020. Serà una prova virtual (a causa de la pandèmia) i solidària. La seua recaptació es destinarà al 100% a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

La inscripció en la cursa tindrà un preu de 5 euros (inscripcions en www.somesport.com de l’1 al 27 de desembre), segons han donat a conèixer en la presentació de la Sant Silvestre (realitzada hui enfront de la Residència d’Ondara) l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; la directora de la Residència, Paqui Ferrando; i el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno.

La 10a Cursa Sant Silvestre d’Ondara se celebrarà el dissabte 26 i diumenge 27 de desembre de 2020 i està organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara. Aquesta cursa, igual que la Volta a Peu 2020 (del passat mes de maig) i la Cursa Solidària en favor de l’AECC (del mes d’octubre), se celebrarà de forma virtual per a més seguretat davant del Covid-19 i es podrà realitzar tant per caminants com per corredors. Posteriorment, els participants podran enviar a ondaracorre@gmail.com la seua fotografia o vídeo amb la seua participació. Quant al recorregut, no hi ha un tram marcat, només és fer 4 km, caminant o corrent. Cada participant, en inscriure’s, rebrà per correu electrònic el seu dorsal, i podrà realitzar la prova solidària al seu ritme, en l’horari que desitge (dins dels 2 dies de la cursa, 26 i 27 de desembre). Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a participar en aquesta iniciativa de caràcter solidari. Hi haurà premis per a les millors disfresses.

Publicado en Actualitat, Esports.