LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA OFERIRÀ L’ESPECTACLE MUSICAL “EL DESPERTAR DE UN RUISEÑOR” EL 8 DE DESEMBRE

Ondara, 02.12.20. La Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha anunciat que el proper dimarts 8 de desembre (coincidint amb el festiu nacional, Dia de la Immaculada Concepció), s’oferirà un espectacle musical gratuït per a persones majors a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara.

Es tracta de “El Despertar de un ruiseñor”, amb actuacions musicals de Luis Mariano i La Zarzuela, a càrrec de Saray García, soprano, i Pasqual Andreu, tenor (duo que ha actuat amb anterioritat a Ondara, concretament aquest estiu dins del projecte La Joia de la Cultura).

La cita de l’espectacle musical gratuït és el dimarts 8 de desembre a les 18 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara. En aplicació del protocol per a prevenció de contagis per covid-19, serà necessari arreplegar les entrades gratuïtes de forma prèvia a la Casa de Cultura d’Ondara, o cridant per telèfon al 677997201.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.