LA NOVA FERRAMENTA DIGITAL “EL MERCAT EN XARXA” CONNECTA ELS SECTORS COMARCALS DE LA PRODUCCIÓ AGRÀRIA I LA RESTAURACIÓ, I PERMET LA COMPRA-VENDA DE VERDURES, FRUITES I D’ALTRES PRODUCTES DE PROXIMITAT ELABORATS A LA MARINA ALTA

CARTELL DE LA JORNADA

La Regidoria d’Agricultura d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, ha informat que el CREAMA, a través del projecte de la Xarxa Agrícola, va realitzar ahir a Gata de Gorgos la presentació de la nova ferramenta digital “EL MERCAT EN XARXA”, dissenyada per a connectar els sectors comarcals de la producció agrària i la restauració i fomentar, així, l’intercanvi de productes de proximitat.

En la presentació, es va realitzar l’exposició per part de l’equip tècnic de la Xarxa Agrícola, de la nova ferramenta digital “EL MERCAT EN XARXA” que permetrà la compra-venda de verdures, fruites i d’altres productes de proximitat elaborats a la Marina Alta.

Enllaç al web:

https://xarxaagricola.org/

Enllaç al Mercat en Xarxa (dissenyat per a connectar els sectors comarcals de la producció agrària i la restauració i fomentar, així, l’intercanvi de productes de proximitat). En aquest Mercat en Xarxa, els productors de proximitat poden vendre directament a compradors del sector restauració.

https://pmercat.marina-alta.org/market/all/sell

Publicado en Actualitat, Associacions.