L’AJUNTAMENT D’ONDARA PODA PINS I RETIRA LES BRANQUES PERILLOSES

dav

Ondara, 03.03.20. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient que dirigeix Pere Picornell, procedirà a podar pins, retirar branques que estiguen perilloses i tallar aquells pins que puguen causar algun problema. Dins de les tasques de manteniment que du a terme aquesta Regidoria, Pere Picornell ha informat que durant aquest mes de març se’n va a procedir a actuar en determinats punts del nucli urbà on l’arbratge ha originat problemes, degut al vent i altres causes, i pot afectar edificis i via pública; a més de crear mala estètica.

En concret, es podarà un dels pins de la zona del Llavador que estava perillós i es retiraran dos pins de l’Aulari, que s’havien anat inclinant fins a arribar pràcticament a la carretera i quedar de forma perillosa. En el cas de què es retiren, Pere Picornell ha recalcat que es plantaran uns altres de nous, però no tan prop de la carretera. A més, es van a podar les branques dels arbres del nucli urbà que molesten o que siguen perilloses per a edificis i per a la via pública.

sdrsdr

D’altra banda, des de la Regidoria de Medi Ambient es realitzarà una revisió de la resta de l’arbratge del terme municipal per a confirmar que no tenen perill. Cal matisar que ahir dilluns 2 de març, a causa del vent (l’AEMET havia activat l’alerta taronja per forts vents en la comarca) va caure un dels pins de la carretera d’Ondara a Dénia, en el terme municipal de Dénia, passat el Pont de Fusta; i també van caure unes branques a la carretera d’altres dos grans pins. Va ser necessària la intervenció dels bombers per a tallar i retirar les branques de la carretera, que va romandre tallada mentre van durar els treballs.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.