CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 29 FEBRER 2020

BENJAMINS

Els benjamins aprofitaren la seva setmana de descans per a jugar un partit amistós entre ells que estigué molt igualat a excepció del primer quart on els benjamins grocs començaren més concentrats que els blaus. A partir del segon quart l´encontre estigué molt igualat i competit i els nostres joves s´ho passaren d´allò més bé preparant la segona fase de la lliga que començarà el dissabte que ve.

IMG-20200229-WA0001

ALEVÍ FEMENÍ

EE PEDREGUER 33-53 EEM ONDARA

El darrer dissabte ens vam desplaçar a la localitat de Pedreguer per disputar l’encontre corresponent a la lligueta IR. Aquest partit el tenien marcat a foc, ja què, el conjunt de Pedreguer ja ens va guanyar en la primera jornada de lliga. Les nostres es van trobar amb un equip ben treballat amb jugadores amb bona tècnica i una defensa ben rocosa. L’encontre mantenia l’empat fins el cinqué quart on les jugadores d’ Ondara van fer un quart quasi perfecte ficant 20 punts per cap de Pedreguer, Al cap i la fi va ser un bon partit, igualat fins el final on ambdós equips van desplegar un joc ben vistós que la graderia va gaudir.

Com de costum vull donar les gràcies als pares i mares per recolzar sempre l’equip en tots els encontres tant dins de casa com fora. Ara toca continuar treballant per preparar-se pel difícil encontre de la propera setmana davant Tabernes. Sempre amunt equip!.

ALEVÍ MASCULÍ

C.B. BENIDORM BLANCO 52- EEM ONDARA 11

Una jornada més que ens toca jugar diumenge i a més fora de casa. Partit que es presentava molt complicat ja que ens enfrontavem als primers classificats de la lliga, que no ha perdut ni un sol partit i a més duien mes de 430 punts a favor i només 230 en contra, el que vol dir que es un equip que fa una mitja de 60 punts per partit i només els en fan uns 33 punts en contra independentment del rival que tinguen davant. Tenint en compte aquestes dades, podem dir que hem aconseguit que no arriben a la seua mitja de punts per partit, ara que, el nostre atac no ha estat gens acertat i no ha sigut per falta d’ocasions, si no que la pilota no volia acabar d’entrar. Al nostre favor podem dir que la segón part han jugat molt millor que la primera, empatant el cinqué quart, amb més encert de cara a cistella i que hem continuat lliutant fins l’últim minut de partit guanyant l’ultim quart 3-8.

No ens queda més que aprendre i seguir treballant equip!!

INFANTIL MASCULÍ B

C.B. BANYERES 57-24 E.E.M. ONDARA

Dissabte d’excursió a Banyeres. Viatge llarg que podem dir ens va afectar de forma psicològica. Partit engorrós contra els tercers classificats, en el que vam perdre una quantitat de pilotes incontables, amb pases fàcils de llegir o que directament anaven fora del camp, i les vegades que la pilota arribava a la cistella contraria, no teniem encert.

Més que un partit pareixia una guerra campal, de la que van tornar amb 2 jugadors lesionats que esperem es puguen recuperar prompte per a seguir competint a bon nivell.

Al nostre favor direm que aconseguírem que no ens tancaren el marcador que sí ens el tancaren en el partit d’anada.

A pesar de la derrota seguim mantinguent la cuarta plaça de la classificació, així que si volem seguir mantenint-la hem de seguir millorant. A seguir treballant equip!

IMG-20200229-WA0002

INFANTIL MASCULÍ A

CB MONTEMAR 59-56 EEM ONDARA

Dissabte de vesprada visitàvem la pista d’un gran club com el Montemar d’Alacant. A pesar que l’equip alacantí ocupava l’última plaça del grup sense conèixer la victòria i el triomf dels nostres a Ondara, no seria un partit fàcil ni es podia pensar en relaxacions. Doncs bé, així eixiren els nostres al primer quart amb un parcial d’1-10, però fins ací va arribar el partit per als nostres, perdent la resta de quarts, encara que per un o dos punts de diferència, i fent valdre l’avantatge d’aquest quart, arribant a 23’’ amb empat i a pesar de defendre més o menys bé l’última possessió d’ells, després de recuperació es regala el baló incomprensiblement al rival, llançant un tir a la desesperada acabant en cistella i donant la victòria als locals. En definitiva, prou mal partit dels nostres en ambdues parts del camp, amb faltes d’actitud per part de jugadors que deixen pas a la reflexió, sent aquests detalls els que deixen males sensacions, no el fet de la derrota en si. Donar l’enhorabona al Montemar per la merescuda primera victòria, no baixant els braços a pesar del primer quart i seguir treballant. Nosaltres ens toca treballar el més dur que pugem en els entrenaments, sent una tasca molt complicada, i canviar l’actitud i treballant com toca en entrenos i partits es podrà millorar individualment i col·lectivament. Esperem que així es reflexe en les properes setmanes, la qual cosa n’estem totalment convençuts.

CADET FEMENÍ A

EEM ONDARA 56 – 43 CB ALCOI

Gran treball d’equip que ens va donar la victoria contra les líders que anaven invictes. Les ondarenques eixiren molt motivades a l’encontre aconseguint en el primer periode un parcial de 12 a 3 i un 10 a 4 en el segon període. Este fet va donar peu a que el conjunt local creguera en la victoria i ho donaren tot fins al final.

Merescuda i treballada victoria que manté a les nostres entre els 3 millors equips en la classificació.

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 58- 50 CAMPELLO-ALBUBASQUET

Els juniors tingueren un cap de setmana molt intens jugant 2 partits molt competits en menys de 24 hores però amb la satisfacció d´endur-se 2 victòries molt valuoses.

El divendres ens visitava el Campello, equip que ja ens va costar de guanyar en l´anada on ho férem tan sols per un punt. El primer quart estigué dominat pels alacantins que començaren el partit en molt d´encert (13-19) però un gran segon quart dels ondarencs (21-9) els permeté arribar al descans amb una renda de 6 punts que es mantendria constant en tota la segona part on els nostres aconseguiren frenar els intents de remuntada dels de Campello gràcies a un gran esforç defensiu. Molt bon partit dels nostres juniors front un molt bon rival.

Jugaren i anotaren: Andreu 3, Alberto, Joan Soler, Genís 6, Pau 15, Arturo, Adrian 3, Joan Muñoz 7, Rubén 12, Joan Crespo, Sergi 11.

IMG-20200229-WA0000

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 60-44 BASKET ALACANT

19 hores després del partit anterior els juniors tornaven a jugar un partit amb la dificultat afegida de tindre 2 baixes respecte al partit anterior i un jugador amb problemes físics degut al gran esforç acumulat. Tot i això els nostres començaren amb una gran predisposició un partit que sabien que els exigiria molt físicament ja que el alacantins basen tot el seu joc en una defensa molt pressionant al llarg dels 40 minuts. Aquesta defensa feu que el partit tingués un ritme de joc molt elevat amb molts contraatacs i transicions ràpides i pocs atacs estàtics i controlats.

Els ondarencs guanyaren el primer quart (12-6) i realitzaren un gran segon quart on pogueren finalitzar ràpids contraatacs i imposar-se per 19-10 arribant al descans 31-16 i el partit controlat.

Al tercer període els alacantins continuaren amb una forta pressió intentant remuntar el tanteig i ho aconseguiren parcialment imposant-se per 12-17 i ajustant el tanteig de cara a l´últim període. En aquest moment els ondarencs s´oblidaren del cansanci acumulat i tragueren molt d´orgull i saber fer per, no sols, no deixar que el Basket Alacant s´apropara i posara en perill la victòria sinó que ampliara la diferència (17-11) per acabar el partit guanyant còmodament i amb molta personalitat.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto, Genís 6, Pau 11, Arturo, Joan Muñoz 10, Rubén 19, Joan Crespo, Sergi 15.

Publicado en Esports.