CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 14 DESEMBRE 2019

BENJAMINS

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 46-13 C.B.PEDREGUER

El benjamins realitzaren un partit molt complet on començaren a apreciar-se les millories en moltes facetes del joc que estan conseguint els nostres jugadors.

La defensa fou el factor clau que marcà el partit. Els nostres joves jugadors/es defengueren molt bé i no deixaren en cap moment que el Pedreguer jugués amb comoditat. I per altra banda, l’encert en el tir permeté que l’Ondara s’escapés rapidament en el tanteig i conseguira una clara victòria.

IMG-20191214-WA0000

ALEVÍ FEMENÍ

EEM PEDREGUER 09 32-55 EEM ONDARA

El darrer dissabte l’equip aleví femení es va desplaçar a la veïna localitat de Pedreguer per disputar el partit de la lligueta IR. La rivalitat amb aquest equip és ben coneguda i aquesta vegada més si cap perquè les pedregueres es van fer amb la victòria en el primer partit dins de casa. Les nostres anaven amb la lliçó ben apresa i van començar l’encontre amb bona intensitat tant defensiva com ofensiva ficant en el marcador un 4-18. La reacció de l’equip local no es va fer esperar molt, fent un segon quart molt igualat . Les nostres van fer un joc de contraatac ben treballat contrarestant els atacs de les pedregueres amb un balanç defensiu perfecte. A la mitja part la diferència era ja de 25 punts, cosa que va fer que les nostres es relaxaren un poc en defensa, baixant el nivell de joc. Els últims quarts van ser molt emocionants on les jugadores més noves van demostrar que poden enfrontar-se a qualsevol equip. Només em queda donar l’enhorabona a les jugadores per aquesta victòria. La setmana vinent ens toca apretar dins de casa en l’últim encontre de la primera volta davant el líder invicte. Sempre avant equip!

ALEVÍ MASCULÍ

C.B.PEGO 4 – 45 EEM ONDARA

A dos partits del final de la competició, ens desplaçarem a Pego aquest cap de setmana per a jugar un partit que va destacar per la gran defensa dels nostres jugadors, que van apretar desde el minut ù fins al final. Això va fer que el marcador final fora tan abultat. Destacar també l’actitud de l’equip de Pego, que en cap moment va baixar els braços.

Enhorabona equip i a per l’últim partit de lliga!

INFANTIL MASCULÍ

C.D.PAIDOS DENIA 35 – 63 EEM ONDARA

Aquest partit es presentava molt interessant inclòs abans de jugar-lo, ja que suposa posar en joc la primera plaça de la classificació. Amb aquesta idea van eixir els nostres al camp, realitzant un espectacular partit tant en atac, aprofitant les avantatges d’altura en el joc interior, com en defensa, molt intensos, no deixant anotar al rival amb facilitat durant tota la segon part de l’encontre. Enhorabona a tot l’equip per la feina feta. Ens queda un sol partit per a poder mantindre aquesta primera plaça. Així que a per ell!

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 50 – 47 CB LA VILA

Diumenge passat el cadet B va disputar un dels partits més complicats d’aquesta primera fase jugant-se la segona plaça i, per tant, l’ascens de categoria per a la següent fase. Era un partit aplaçat de feia un mes i, a pesar de que hi havia jugadores que feia dues setmanes que no passaven pel pavelló per problemes mèdics i d’estudis, el nivell de joc ha estat alt i la concentració màxima.

Encara no hi ha res decidit ja que ambdós equips tornaran a jugar aquest dissabte en La Vila, centenciant així quin dels dos ascendrà a una categoria superior.

CADET FEMENÍ A

EMM ONDARA 67 – 34 EE PAIDOS

Dissabte passat el cadet A donava un exemple del joc al que saben jugar contra un rival que ens va posar les coses difícils en l’anada al seu camp. Concentració i intensitat van se la clau de l’encontre que afavoria bones defenses i bon joc en atac.

Aquest equip ja ha acabat tots els encontres d’aquesta primera fase, quedant així en el tercer lloc de la classificació.

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 54-68 INNOVA MUTXMEL

L’equip júnior es jugava el lideratge de la lliga contra el Mutxamel i el partit estigué a l’alçada de les circumstàncies. Els 2 equips equips demostraren perquè estaven invictes fins el moment amb un joc de molta intensitat i jugades de gran qualitat per part d’ambdós equips.

El primer i segon període estigueren molt igualats, amb unes defenses molt fortes que provocaren un tanteig escàs al descans, 26-31 per al Mutxamel.

El tercer període fou clau per al desenllaç del partit ja que el Mutxamel conseguí posar en problemes la circulació de baló dels ondarencs i, a més, els seus jugadors interiors donaren un recital de joc d’esquenes sota l’anella anotant 17 dels 20 puntos del Mutxamel i sense que els nostres jugadors trabaren la forma adequada de frenar-los tot i que ho intentaren amb una gran actitud.

Els ondarencs continuaren lluitant per remontar el partit en l’últim quart però tot i que guanyaren l’últim període, la falta d’ encert en el tir de 3 punts (4/22) al llarg de tot el partit i la superioritat física del Mutxamel sota les cistelles (26-43 en rebots per als visitants) no permeté somniar amb la victòria.

Gran partit i gran actitud dels nostres joves que no deixaren d’intentar guanyar en cap moment i enhorabona al Mutxamel pel gran joc demostrat.

Jugaren i anotaren: Andreu, Albert 5, Joan Soler, Geni 2, Pau 19, Vicente 2, Arturo, Adrian 6, Rubén 11, Joan Crespo i Sergi 9.

IMG-20191214-WA0001IMG-20191214-WA0004 IMG-20191214-WA0002

Publicado en Esports.