LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS ORGANITZARÀ L’ESPECTACULAR CAVALCADA DE REIS D’ONDARA EL DIUMENGE 5 DE GENER 2020

 cartell cavalcada 2020

Ondara, 17.12.19. Un any més, els xiquets i xiquetes d’Ondara gaudiran de la tradicional Cavalcada de Reis Mags, que tindrà lloc el diumenge 5 de gener de 2020, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis. Aquest entranyable acte nadalenc farà les delícies dels més menuts i menudes d’Ondara, els que esperen amb il·lusió aquesta Cavalcada, carregada de màgia i encant. L’arribada a Ondara de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient començarà a les 18:00 hores. Serà en eixe moment quan Melcior, Gaspar i Baltasar, muntats en carrossa i acompanyats pel seu seguici, recorreran els carrers d’Ondara.

La Cavalcada d’Ondara 2020 tindrà un gran ambient musical i festiu; comptarà amb sorpreses i fantasia, i amb el Betlem vivent al Prado. Entre altres animacions, destacaran com a novetat els cavalls i estreles de llum i els elefants de color; a més, hi haurà personatges Disney i la gran estrela d’orient. La Cavalcada comptarà amb la participació, entre altres, dels Quintos 2020, els Festers del Crist 2020, Comissió de la Soledat 2020, els júniors MD d’Ondara, actors de La Passió, dos grups de ball de l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, el grup de ballet de Natalia Mateu, i com a novetat, participarà enguany l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara amb diversos animals. Quant a l’ambientació musical de la Cavalcada, anirà a càrrec de la Unió Musical d’Ondara; d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; el grup musical “El Vell Montgó”i el grup de percussió Ondarattack. També col·labora l’Associació de Mestresses.

Respecte a l’itinerari, la Cavalcada de 2020 mantindrà l’itinerari dut a terme des de 2016 (les carrosses passaran per la travessia de l’antiga nacional). L’eixida serà a les 18 hores des del Centre Social i l’itinerari discorrerà pel carrer Germanies, Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Doménech, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, arribaran a General Bosch i al Prado, a l’interior del qual estarà muntat el Portal de Betlem. Els Reis Mags adoraran el xiquet Jesús i, posteriorment, atendran tots els xiquets i xiquetes d’Ondara, es faran fotos amb ells i arreplegaran les seues peticions; tot això, dins de l’edifici, a fi d’evitar que possibles incidències climatològiques afecten la celebració de l’acte.

cavalcada ondara 2019 (0) cavalcada ondara 2019 (5)

*Fotos arxiu Cavalcada 2019*

El Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest acte, desitjant que xiquets i majors siguen partícips de l’esdeveniment que s’ha preparat amb molta il·lusió.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.