UNA TRENTENA DE PERSONES PARTICIPEN EN LA PRIMERA SESSIÓ DEL NOU CICLE «CAFÈS EMPRENEDORS – ONDARA ACTIVA», QUE VA ANAR A CÀRREC DE JOSÉ JUAN FEMENIA, CEO- DIRECTOR GENERAL EN ALONDRA INFANTIL

cafes emprenedors alondra (1)cafes emprenedors alondra (3)

Ondara, 02.12.19. Dimecres passat 27 de novembre, va suposar la tornada del cicle «Cafès Emprenedors-Ondara Activa», amb una xerrada a càrrec de José Juan Femenia, CEO – Director General en ALONDRA INFANTIL S.L. Una trentena de persones d’Ondara, principalment emprenedors i treballadors per compte propi, van participar en aquesta xerrada en què José Juan Femenia va explicar la seua trajectòria i experiència.

«Cafès Emprenedors» és un cicle de xerrades informals d’empresaris locals per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. Un cicle de xerrades a càrrec d’empresaris de la localitat, “les històries dels empresaris ondarencs, contades i compartides per ells”. La pròxima sessió del cicle «Cafès Emprenedors-Ondara Activa» se celebrarà a finals del pròxim mes de gener.

cafes emprenedors alondra (5)

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.