ALTA PARTICIPACIÓ EN EL CURS DE RCP BÀSICA DIRIGIT A LA CIUTADANIA D’ONDARA

rcp basica (1)rcp basica (2) rcp basica (3)rcp basica (4)

rcp basica (15) rcp basica (16)

Ondara, 02.12.19. Divendres passat 29 de novembre, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va organitzar una formació en RCP bàsica sota el lema “Tots podem salvar una vida”, que va estar dirigida a tota la ciutadania en general, a qualsevol persona no sanitària, i que va comptar amb la col·laboració de la Junta Local de l’AECC i de l’AMPA del CEIP Sanchis Guarner.

rcp basica (9)rcp basica (10) rcp basica (11)rcp basica (12)

La formació va ser impartida per la Doctora Marta Carrió a la Casa de Cultura d’Ondara, i va comptar amb una alta participació de veïnes i veïns d’Ondara de totes les edats; més de 40 persones van acudir per a conèixer les tècniques de primers auxilis i reanimació cardiopulmonar, i van poder realitzar les pràctiques in situ amb les detallades explicacions i assessorament de la Dra. Marta Carrió, a qui, des de la Regidoria d’Esports, s’ha volgut agrair la seua participació altruista en aquesta activitat.

rcp basica (5)rcp basica (6) rcp basica (7)rcp basica (8) rcp basica (13)rcp basica (14)

Publicado en Actualitat, Esports.