MÉS DE 70 PERSONES PARTICIPEN EN LA FORMACIÓ EN PRIMERS AUXILIS IMPARTIDA PER LA REGIDORIA D’ESPORTS I DIRIGIDA A ENTRENADORS, ASSOCIACIONS DE L’ÀMBIT ESPORTIU I CLUBS ESPORTIUS DEL POBLE

Ondara, 02.12.19. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, s’han impartit tres sessions formatives de cursos en Primers auxilis, que han estat dirigits als entrenadors de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara i a les associacions en àmbit esportiu i clubs esportius del poble.

Els cursos, consistents en unes xerrades informatives i pràctiques sobre Primers auxilis, han sigut impartits pel professional sanitari Josep Ribes, a qui des de la Regidoria d’Esports d’Ondara se li ha agraït aquesta valuosa aportació, realitzada de forma desinteressada.

Aquesta formació ha tingut una alta assistència; més de 70 persones en total han passat durant el mes de novembre per alguna de les 3 sessions impartides (11 de novembre al Poliesportiu Vicent Zaragoza amb 20 persones; 21 de novembre a la Casa de Cultura d’Ondara amb 35 persones, i 29 de novembre al Pavelló Municipal d’Esports amb 18 persones).

primers auxilis (7) primers auxilis (9)

primers auxilis (1)primers auxilis (3)

primers auxilis (5) primers auxilis (6)

Publicado en Actualitat, Esports.