L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA VA ACOLLIR AHIR L’ESPECTACULAR RECITAL “A LA LUZ DE LA LÍRICA”

recital a la luz lirica (1)recital a la luz lirica (2)

Ondara, 02.12.19. Ahir diumenge 1 de desembre, la programació cultural del mes de desembre d’Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura, va arrancar amb un esdeveniment molt especial: el recital «A la luz de la lírica», que va comptar amb les magnífiques interpretacions de la soprano Saray Garcia i del tenor Pasqual Andreu (AljubMusic); la música del pianista Arturo Asensi, i el ball amb la parella de ballarins Mònica Busquier i Àlex Sánchez. Una companyia de persones joves, que van oferir un espectacle molt variat i amè.

recital a la luz lirica (3)recital a la luz lirica (4) recital a la luz lirica (5)recital a la luz lirica (6)

El públic present a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara va gaudir d’allò més amb una fantàstica vetlada en què es va interpretar òpera i sarsuela, amb títols com «Una furtiva lacrima» (òpera l’elisir d’amore), «Granada», o «El fantasma de la Ópera», entre altres. A més de temes en solitari del pianista, i la parella de ball va interpretar diferents estils (tango, clàssic, pasdoble…). En definitiva, un gran espectacle, amb música, cant i ball de qualitat.

recital a la luz lirica (9)recital a la luz lirica (10)

recital a la luz lirica (7)

recital a la luz lirica (11) recital a la luz lirica (12)

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.