LA POLICIA LOCAL REALITZA AQUESTA SETMANA CONTROLS DE CAMIONS I FURGONETES

Aquesta campanya s’emmarca dins de les campanyes periòdiques promogudes per la DGT

Ondara, 14.02.17. La Policia Local d’Ondara està desenvolupant al llarg de tota aquesta setmana (13-19 de febrer) una Campanya de control i vigilància de camions i furgonetes, que està programada per al mes de febrer dins de les campanyes periòdiques de Vigilància i Control que promou la Direcció General de Trànsit (DGT). Els camions i les furgonetes componen una bona part del conjunt del trànsit que circula per les nostres vies i, degut a les seues característiques, resulta de gran importància que ho facen amb les màximes garanties de seguretat, tant pel que fa a la correcta documentació i a les condicions tècniques dels vehicles, com quant a les condicions dels seus conductors.

Des de la Policia Local d’Ondara, en compliment del compromís d’adhesió que es va adquirir en el seu moment per part de la Policia Local d’Ondara amb la DGT, s’informa que al llarg d’aquesta setmana es realitzaran diversos controls dels vehicles mencionats, en diversos emplaçaments de la població.

L’objectiu de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Zeus Serrano) i de la Policia Local d’Ondara amb aquestes campanyes és augmentar la conscienciació dels usuaris d’aquests vehicles, amb l’única finalitat de millorar la seguretat viària de totes les veïnes i veïns del poble, dins del nucli urbà.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.