LA CASA DE CULTURA D’ONDARA VA ACOLLIR LA PRESENTACIÓ DE LA REVISTA DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA I TECNOLÒGICA DAU AL DEU SOBRE EL CARDIÒLEG PACO TORRENT

xerrada daualdeu (7) xerrada daualdeu (5)

Ondara, 14.02.17. Divendres passat 10 de febrer, la Casa de Cultura d’Ondara va acollir la presentació de la revista de divulgació científica i tecnològica “Dau al Deu” número 11, sobre el cardiòleg Paco Torrent. Francisco Torrent-Guasp (1931-2005) va realitzar la seua investigació des de Dénia, sent el cardiòleg de referència a la comarca de la Marina Alta. Un dels millors cardiòlegs del món, al que la revista “Dau al Deu” dedica diversos articles al seu últim número.

xerrada daualdeu (2)xerrada daualdeu (3)

En la presentació a Ondara de la revista científica, corresponent a l’hivern 2016, van participar Josep Lluís Doménech (membre del consell de direcció de la publicació), Zeus Serrano (Alcalde d’Ondara i metge d’atenció primària) i Vicent Ortuño (autor de la biografia de Paco Torrent que apareix en la revista). A més, la presentació a la Casa de Cultura d’Ondara va comptar amb familiars de Paco Torrent, els que van obsequiar l’Alcalde d’Ondara amb la maqueta d’un cor.

daualdeu

Van ser moltes les persones que van assistir a la Casa de Cultura d’Ondara a aquesta presentació, donada l’especial vinculació de Paco Torrent amb Ondara, per llaços familiars i laborals. L’Alcalde i responsable de l’àrea de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, Zeus Serrano, va afirmar que “aquest tipus d’actes ens permeten reconèixer la importància i destacar la vàlua de persones de la nostra comarca, com en aquest cas, reconeixent la labor de Paco Torrent-Guasp durant tota una vida dedicada a la ciència i a la salut”.

xerrada daualdeu (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.