ONDARA ACOLLIRÀ LA JORNADA EDUCATIVA “L’EDUCACIÓ DEL SEGLE XXI” CERTIFICADA PEL CEFIRE

educacio segle xxi 3 i 4 març ondara

La jornada se celebrarà els dies 3 i 4 de març a la Casa de Cultura

Ondara, 13.02.17. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, conjuntament amb el CEIP Sanchis Guarner i l’IES Xebic d’Ondara, han organitzat la jornada educativa “L’Educació del segle XXI”, que estarà certificada pel Cefire, i que se celebrarà a la Casa de Cultura d’Ondara el divendres 3 i dissabte 4 de març.

Es tracta d’una jornada que està oberta a la participació de tota la comunitat educativa, i en la que s’abordaran qüestions relacionades amb la intel·ligència emocional, la coeducació, les actuacions educatives d’èxit, o l’assetjament escolar, entre altres. Les persones que no siguen docents i que estiguen interessades a participar en la jornada, poden inscriure’s per correu en marchesa@ondara.org fins al 14 de febrer.

La jornada començarà el divendres 3 de març amb la primera ponència de 16:30 a 18:30 hores, sota el títol “Emociona’t!”, a càrrec d’Olga Martínez Cárdenas, experta universitària en intel·ligència emocional, mestra en el CEIP Gran Capitán d’Illora, Granada, membre de la Fundació Francesco Tonucci. A les 19 hores tindrà lloc la ponència “Coeducació, empoderament i felicitat” a càrrec de Maite Sarrió, Doctora en Psicologia i Màster en Mainstreaming de Gènere.

El dissabte 4 de març continuarà la jornada educativa amb dues noves ponències. De 9:30 a 11:30 hores, “M’agrada l’Escola. Experiències en centres educatius”, que donarà a conèixer actuacions educatives d’èxit explicades per a les famílies, l’alumnat i els docents dels centres: CEIP Pou de la Muntanya (Dénia), CEIP Sanchis Guarner (Ondara), i IES Xebic (Ondara). Després del descans, a les 12 hores s’oferirà la xerrada “Assetjament escolar: respostes a un problema ocult”, que impartiran Javier Pérez i Carmen Cabestany, membres d’Espacio Holístico (Barcelona).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.