CENTENARS D’ANIMALS EN LA BENEDICCIÓ DE SANT ANTONI 2017 CELEBRADA AHIR A ONDARA

sant antoni ondara 2017 (1) sant antoni ondara 2017 (2)

Ondara, 13.02.17. Finalment, el temps sí que va acompanyar, i ahir es va poder celebrar amb normalitat la popular Benedicció d’Animals de Sant Antoni, que havia sigut ajornada el passat 22 de gener a causa de les pluges. Ahir diumenge 12 de febrer es va poder celebrar aquest esdeveniment, que s’ha convertit en tota una tradició per als amants dels animals d’Ondara. Any rere any, són centenars les persones de totes les edats que es congreguen davant del Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts.

Gossos, gats, cavalls, ponis, pardals, o peixos, van ser els protagonistes de la jornada. En primer lloc, els participants amb cavalls i carros van realitzar una vistosa cercavila pel centre d’Ondara, amb eixida des del col·legi Sanchis Guarner, i després de la missa i l’arreplegada de la imatge de Sant Antoni, va tindre lloc la popular benedicció dels animals al recinte del Prado, per part del rector local, En Antonio Cavero.

sant antoni ondara 2017 (5)sant antoni ondara 2017 (4)

Els veïns d’Ondara van eixir al carrer per a participar en aquest acte de la Benedicció d’Animals de Sant Antoni, que va estar organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara i de la Parròquia de Santa Anna. Tots els amos dels animals van rebre un detall per participar en l’acte.

Més fotos:

https://goo.gl/cDvZeT

Publicado en Actualitat, Ajuntament.