ONDARA IMPULSA UNA NOVA ENQUESTA SOBRE LES FESTES DE SANT JAUME

participa-enquesta-santjaume

L’enquesta es podrà realitzar tant de forma individual per part de qualsevol ciutadà, com de forma col·lectiva per les penyes i quintades d’Ondara

Ondara, 09.02.17. Des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Zeus Serrano), amb la col·laboració de  la Regidoria de Festes i Tradicions (dirigida per Mari Carmen Velázquez), es vol conèixer l’opinió de la ciutadania respecte als festejos populars de Sant Jaume i saber en quines coses es poden millorar. Per aquest motiu s’ha elaborat una enquesta que es pot contestar on line, amb la que, des de l’Ajuntament, s’espera arreplegar l’opinió ciutadana sobre els actes programats a les festes, així com les propostes i suggeriments per al seu estudi i valoració a les reunions de la Comissió de Sant Jaume.

Els veïns i veïnes d’Ondara poden omplir l’enquesta on line, de forma anònima, en la pàgina web de l’Ajuntament d’Ondara (www.ondara.org); i també es pot omplir de forma conjunta pels membres de cada penya o quintada. En aquest cas, s’hauran de descarregar el formulari en pdf des de la pàgina web d’Ondara, i entregar-ho, una vegada omplit, en la Casa de Cultura. Tant l’enquesta on line com el formulari per a descarregar es poden trobar en l’enllaç següent: https://www.ondara.org/enquesta-sant-jaume-2016. Una altra opció, per a aquelles persones que vullguen realitzar l’enquesta i tinguen dificultat per a accedir a Internet, és acudir a la Casa de Cultura, on podran omplir l’enquesta online en els ordinadors de la Casa de Cultura, o bé en format de paper, i entregar-la allí directament.

En l’enquesta s’arrepleguen preguntes tant sobre la valoració global de les passades Festes Populars de Sant Jaume 2016; com la valoració específica de les activitats diürnes, vespertines i nocturnes, demanant a l’usuari la seua opinió sobre les activitats que llevaria o que posaria. També hi ha un apartat concret per a valorar les actuacions taurines, i un altre per a les festes de Pamis. En l’enquesta es poden indicar també altres propostes i canvis que es desitgen proposar.

L’enquesta per a ciutadans és anònima i no s’arrepleguen dades de caràcter personal. Les respostes seran tractades per a valorar les opinions per edats i sexe, i els comentaris i propostes seran tinguts en compte per a millorar les Festes Populars de Sant Jaume. En el cas de l’enquesta per a penyes o quintades, només es podrà entregar una enquesta per cada penya o quintada. Aquesta enquesta no és anònima, i el seu objectiu és conèixer les opinions de les penyes per a poder millorar els seus problemes i escoltar les seues propostes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.