COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – SANT ANTONI (12 FEBRER 2017)

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de Sant Antoni el proper diumenge 12 de febrer, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch (a partir del Prado), i la zona del balcó del Prado i els voltants. Es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 10:00 hores, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu de la cercavila que recorrerà el poble, també estarà prohibit l’estacionament en alguns carrers del seu recorregut, sent el C/ Dénia (tram CP Sanchis Guarner), el C/ Roser i el C/ Sant Vicent. Així mateix, a partir de les 11:30 hores es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la cercavila. Aquests carrers seran:

C/ DÉNIA, C/ SANT JAUME, C/ ROSER, C/ SANT VICENT, PLAÇA CONVENT I ZONA PRADO.

SANT ANTONI__recorregut

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.