COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – X ENCONTRE CONFRARIES (11 FEBRER 2017)

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració del X Encontre de Germandats i Confraries el proper dissabte 11 de febrer, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch, V. A. Estellés i la zona del balcó del Prado. Es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 15:00 hores, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu de la processó que recorrerà el poble, també estarà prohibit l’estacionament en tot seu recorregut, sent el C/ S. Vicent, la Pça Picornell, el C/ Sant Joan de Deu, la Pça 9 d’Octubre, el C/ Josep Iturbi, el C/ Menendez Pidal, el C/ Pizarro (fins H. Cortés), el C/ Hernán Cortés, el C/ Sant Jaume, el C/ Sant Benet (fins Sol), el C/ Sol (fins Roser) i el C/ Roser (fins Església). Així mateix, a partir de les 17:30 hores es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la processó.

El recorregut de la processó serà el següent:

PÇA CONVENT, C/ SANT VICENT, C/ MAJOR, PÇA PICORNELL, C/ ESCORXADOR, C/ SANT DOMÉNECH, C/ SANT JOAN DE DÉU, PÇA 9 D’OCTUBRE, C/ JOSEP ITURBI, C/ MENENDEZ PIDAL, C/ PIZARRO, C/ HERNAN CORTÉS, C/ SANT JAUME, C/ SANT BENET, C/ SOL, C/ ROSER, C/ ESGLÉSIA, C/ SANT JOAN, C/ SANT VICENT I PÇA CONVENT.

ENCONTRE CONFRARIES__recorregut

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.