LA REGIDORIA D’ESPORTS D’ONDARA OFEREIX SERVEI DE FISIOTERÀPIA PER ALS MEMBRES DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS

Ondara, 08.02.17. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, posa a disposició de tots els membres de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara el servei de fisioteràpia, que es presta els dijous de 17:30 a 19:15 hores a la sala de fisioteràpia del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara.

Tots els/les alumnes de qualsevol de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara podran accedir gratuïtament a aquest servei, que va a càrrec de la fisioterapeuta Cathy de Boss. Per a això, podran avisar als seus corresponents entrenadors i acudir directament els dijous a la sala de fisioteràpia.

Amb aquest servei, des de la Regidoria d’Esports d’Ondara s’ofereix una prestació específica per a pal·liar aquells danys o molèsties que es puguen haver ocasionat motivats per la pràctica esportiva en les escoles municipals.

Publicado en Actualitat, Esports.