EL CLUB DE NATACIÓ D’ONDARA, CLASSIFICAT PER AL CAMPIONAT AUTONÒMIC D’HIVERN

Ondara, 26.01.17. El Club de Natació d’Ondara continua collint excel·lents resultats, i tres dels seus nadadors s’han classificat per al Campionat Autonòmic d’Hivern que se celebrarà els dies 25 i 26 de febrer a Elx.

El passat cap de setmana (21 i 22 de gener) es va realitzar el quart control federatiu Infantil Absolut a Castelló. El Club de Natació d’Ondara va participar amb 22 nadadors de 14 a 25 anys, de les categories infantils, júnior, i absoluta, aconseguint tres marques mínimes per a competir a l’Autonòmic d’Hivern. Tots els nadadors del Club de Natació d’Ondara han aconseguit baixar les seues marques, i per a molts d’ells era la primera vegada que nadaven en piscina olímpica de 50 metres. Encara falten per celebrar-se altres dos controls per a aconseguir mínimes abans de l’autonòmic.

Cal indicar que aquesta temporada 2016-2017, el Club de Natació d’Ondara, entrenat per Mario Páez compta amb un total de 53 nadadors; d’ells 23 pertanyen a les categories des d’alevins fins a absolutes (10 a 18 anys) i uns 30 nadadors són de categoria màster (de 25 a 60 anys). La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als nadadors d’Ondara per la seua classificació per a l’autonòmic.

Des del Club de Natació d’Ondara s’ha agraït el suport a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, a l’empresa municipal PIMON encarregada de la gestió de la piscina, i al bar-restaurant Il Fratelli, sent aquest un dels patrocinadors oficials del Club de Natació d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.