COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA -MIG ANY SANT JAUME 2017

MIG ANY 2017__recorregut

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració del Mig Any de Sant Jaume aquest dissabte 28 de gener, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch, V.A. Estellés i la zona del balcó del Prado. Es restringirà l’accés de vehicles al carrer General Bosch des de les 10:00 hores, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu de la cercavila que recorrerà el poble a les 13:00 hores, també estarà prohibit l’estacionament en alguns carrers del seu recorregut, sent el carrer Roser i el carrer Sant Vicent. Així mateix, a partir de les 12:30 hores es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la cercavila. Aquests carrers seran: Germanies, Avinguda Marina Alta, carrers Sant Jaume, Roser, Sant Vicent, Plaça del Convent i zona del Prado.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.