LA BENEDICCIÓ D’ANIMALS AJORNADA PER LES PLUGES SE CELEBRARÀ A ONDARA EL DIUMENGE 12 DE FEBRER

Ondara, 26.01.17. La celebració a Ondara de la tradicional Benedicció d’Animals en honor a Sant Antoni, prevista per al diumenge passat 22 de gener, i que va ser suspesa per les adverses condicions meteorològiques, se celebrarà finalment el diumenge 12 de febrer, segons s’ha anunciat des de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. L’acte estarà organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Anna i de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara.

L’acte es manté igual que el dia que es va anul·lar. A 11:45 hores, hi haurà una concentració de cavalls al costat del col·legi Sanchis Guarner, per a realitzar una cercavila des de les 12 hores pels carrers del poble. Paral·lelament, a les 12 hores serà la missa, i a la seua finalització, s’arreplegarà la imatge de Sant Antoni, que es traslladarà davant del Prado, perquè el rector d’Ondara procedisca a la popular benedicció d’animals. Es tracta una tradició molt arrelada a Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.