EL DIUMENGE 19 DE FEBRER SE CELEBRA EL VIII GEGANT DE PEDRA PER LA SERRA DE SEGÀRIA

La novetat d’aquesta edició és que hi haurà tres modalitats; dos de carrera (es podrà triar entre 14,5 i 19 quilòmetres) i una de caminants

Ondara, 24.01.17. El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat per al diumenge 19 de febrer de 2017 la marxa i carrera per muntanya “Gegant de Pedra”, que discorrerà per la Serra de Segària. El Gegant de Pedra es realitzarà per vuitè any consecutiu, per a conjugar l’esport i el medi ambient, per mitjà d’una marxa que es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural de gran bellesa com és la serra de Segària. La principal novetat d’aquesta edició és que els corredors podran triar entre córrer 14,5 quilòmetres, o bé 19 quilòmetres; mentre que per als caminants la marxa serà de 14,5 quilòmetres.

La prova va ser presentada per la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i diversos representants del Club d’Atletisme d’Ondara, després de la xerrada “Segària des de dins” celebrada dissabte passat a la Casa de Cultura d’Ondara, dins de les II Jornades Serra de Segària. El Gegant de Pedra ha tingut molt d’èxit en anteriors edicions i en aquestes dates, ja compta amb més de 180 persones inscrites. Segons la responsable d’esports d’Ondara, Mar Chesa, es tracta d’una forma “sana i divertida de gaudir de l’esport a l’aire lliure”, i de “promocionar la vida sana i l’esport”.

La VIII “Gegant de Pedra” podrà realitzar-se tant per part de caminants com de corredors. Les inscripcions per a participar es poden efectuar fins al 16 de febrer en www.somesport.com o arribar fins als 750 inscrits. La quota d’inscripció és de 12 euros. L’eixida serà a les 8:30 hores del diumenge 19 de febrer per als corredors que facen 19 quilòmetres (amb un desnivell de 1.150 metres); a les 9 hores per als corredors que facen 14,5 quilòmetres, i a les 9:05 hores per als caminants (14,5 km, amb un desnivell de 650 metres). L’eixida i la meta seran al Parc Municipal de Segària. Els participants aniran recorrent tota la Serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger.

La VIII Gegant de Pedra està organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Així com de Tururac Sport i Fundació Baleària. Mar Chesa ha volgut agrair al Club d’Atletisme d’Ondara la seua organització d’aquest esdeveniment esportiu, i a tots els col·laboradors per la seua contribució a què aquesta prova siga una realitat.

El dorsal es podrà arreplegar el dissabte 18 de febrer en la botiga Tururac Dénia de 10 a 13 hores i de 17 a 19:30 hores, o el mateix diumenge 19 de febrer en la zona d’eixida al parc de Segària, per a corredors de 07:30 a 08:45 hores i per a caminants de 8 a 9 hores. En aquesta edició, de nou, s’oferirà una xarrada informativa prèvia per a tots els participants sobre les característiques de la prova (superfície, desnivells, trams tècnics, material, etc) així com per a aclarir qualsevol dubte que puguen tindre tant corredors com caminants. La xerrada tindrà lloc el dissabte 18 de febrer a les 19:30 hores a la botiga Tururac de Dénia.

Publicado en Actualitat, Esports.