ELS BOUS AMB CARRETONS DEL DISSABTE SE CELEBRARAN A LA PLAÇA DEL CONVENT

Ondara, 25.01.17. La Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, que dirigeix Mª Carmen Velázquez, ha informat del canvi d’ubicació per a la celebració dels “Bous amb carretons” d’aquest dissabte 28 de gener, emmarcats en el programa del Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume. A causa de les previsions de pluja per a aquest divendres, i a les condicions en què es troba actualment la Plaça de Bous d’Ondara després de les últimes pluges, els bous amb carretons se celebraran finalment a la Plaça del Convent, davant de l’Ajuntament, en una zona que estarà delimitada per a aquesta activitat (en compte de realitzar-se a la Plaça de Bous). La resta d’actes i activitats es mantindran en la ubicació prevista.

Cal recordar que les activitats del Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume començaran a les 12 hores amb l’obertura del parc infantil amb tres unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats als voltants del Prado (de 12 a 16 hores). També a les 12, començaran les activitats de pilota valenciana per als més menuts amb taller i jocs de pilota, organitzats pel Club de Pilota d’Ondara al costat del Prado. A les 13 hores s’efectuarà la cercavila per a penyes i quintades, amb l’acompanyament musical de la Xaranga l’Atril des del Centre Social fins al Prado, i a les 14 hores, s’oferirà una paella en el Prado (els tiquets per a la paella s’han d’encarregar a la Casa de Cultura d’Ondara, al preu de 4 euros per persona). Durant el dinar i hores posteriors, hi haurà una disc mòbil amb música “santjaumera” que ambientarà la vesprada. Els més menuts tornaran a gaudir del Mig Any de Sant Jaume amb la solta dels esperats “bous amb carretons” a la Plaça del Convent, a les 17:00 hores, organitzats per la Penya Taurina.

La principal novetat d’aquesta edició del Mig Any de Sant Jaume serà la festa musical amb actuacions en directe, que tindrà lloc a la carpa annexa al Prado, i que comptarà, a partir de les 18 hores, amb el concert del nou grup local “Deshora”. A continuació, l’actuació anirà a càrrec de “Capital 90”. Després dels concerts en directe, la festa de Mig Any de Sant Jaume continuarà en els locals d’oci d’Ondara, que oferiran una programació especial amb motiu d’aquesta festa.

MigAnySantJaume'17_AAFF

Publicado en Actualitat, Ajuntament.