L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA DISPUTARÀ AQUEST DIUMENGE 29 DE GENER LES FINALS PROVINCIALS DE GALOTXA

Jugaran els equips Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet A d’Ondara

Ondara, 24.01.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara jugarà aquest diumenge 29 de gener les finals provincials dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Galotxa d’Alacant. Quatre equips de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara han aconseguit classificar-se per a les finals: els equips Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet A. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha desitjat sort en les finals provincials a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que està entrenada per Mateu Fornés i Félix Peñarrubia.

Les finals provincials de galotxa d’Alacant es jugaran per primera vegada al carrer artificial del Verger, aquest diumenge 29 de gener a partir de les 9 hores. Participaran els millors equips de la província d’Alacant dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de galotxa. Estaran presents 9 escoles: Ondara, Sella, Orba, Dénia, Benissa, Beniarbeig-El Verger, Xàbia, Benidorm i Altea. Participaran en total 20 equips de totes les categories de competició: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Equips classificats per a la Fase Final JECV Galotxa Alacant:

Categoria benjamí

1º – Ondara

2º – Sella

3º – Orba

4º – Dénia

Categoria aleví

1º – Ondara

2º – Benissa

3º – Beniarbeig-El Verger A

4º – Beniarbeig-El Verger B

Categoria infantil

1º – Ondara

2º – Sella

3º – Beniarbeig-El Verger

4º – Altea

Categoria cadet

1º – Ondara A

2º – Sella

3º – Orba A

4º – Benissa

Categoria juvenil

1º – Xàbia

2º – Sella

3º – Orba

4º – Benidorm

Publicado en Actualitat, Esports.