ÈXIT DE LA CONFERÈNCIA DE JUAN CAYUELA SOBRE EL PODER DE LA VEU HUMANA A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

 juan cayuela (2) juan cayuela (3)

Cada vegada més persones busquen nous mètodes per a millorar la seua qualitat vida, i des de la Regidoria de Cultura i d’Igualtat es valora positivament aquest tipus de tallers per acostar a la ciutadania noves estratègies per a aconseguir-ho

Ondara, 23.01.17. Divendres passat, Juan Cayuela va oferir, a la Casa de Cultura d’Ondara, i amb gran assistència de públic, el segon mòdul sobre el mètode de Bioconsciència “El poder de la veu humana”. Una proposta organitzada per la Regidoria de Cultura i d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, que s’està realitzant a través de tres mòduls. El primer va ser al desembre; el segon, divendres passat 20 de gener; i el tercer i últim, serà el dia 24 de febrer.

Juan Cayuela és co-creador i director de Bioconsciència; un mètode holístic de coaching i salut que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones a través de la veu humana, la visualització, la vida conscient i l’alimentació conscient. A més, és conferenciant internacional i formador, i ha publicat cinc llibres.

Des de la Regidoria de Cultura i d’Igualtat, Raquel Mengual ha destacat que cada vegada són més les persones que busquen nous mètodes i recursos per a millorar la seua qualitat de vida, i que l’èxit d’aquest taller, a què van assistir desenes de persones, radica en la voluntat de la gent per a millorar la seua qualitat de vida i aprendre noves estratègies per a aconseguir-ho. A més, Raquel Mengual ha animat a la ciutadania a participar en l’últim mòdul, el 24 de febrer.

juan cayuela (5)juan cayuela (4)

cartell-juan-cayuela-1

Publicado en Actualitat, Cultura.