ONDARA ACULL DEL 5 A L’11 DE FEBRER EL X ENCONTRE DE GERMANDATS I CONFRARIES DEL SANT SEPULCRE DE TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA

X ENCUENTRO SANTO SEPULCRO cartell TR

Els actes començaran amb una recepció oficial i culminaran amb una processó en què participaran una vintena de germandats i confraries

Ondara, 23.01.17. Ondara serà seu, del 5 a l’11 de febrer, del X Encontre de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana. Un esdeveniment organitzat per la Confraria del Sant Sepulcre i Crist Ressuscitat d’Ondara (que enguany celebra el seu 50è Aniversari) i l’Agrupació del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana, que compta a més amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, mitjançant la cessió de les instal·lacions i la celebració de l’acte de recepció.

En l’encontre, que comprèn tot el territori valencià, participaran fins a 23 Germandats i Confraries de diversos municipis: Alboraia, Ontinyent, Torrent, Turís, Benifairó de la Valldigna, Quart de Poblet, Utiel, Corbera, Carcaixent, Xàtiva, Cullera, Ondara, Tavernes de la Valldigna, Gandia, Sueca, Benetússer, Catarroja, Bellreguard, La Font d’en Carròs, Piles, i Port de Sagunt.

Els actes del X Encontre començaran el diumenge 5 de febrer amb la seua inauguració. A les 10 hores es concentraran davant de la seu social de la Confraria per, a les 11 hores, participar en l’acte de recepció oficial a la Casa de Cultura d’Ondara a les localitats participants. A continuació, a les 12 hores, s’inaugurarà l’exposició de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre al Prado. Una mostra que es podrà visitar de 18 a 21 hores de dilluns a divendres. A les 13 hores se celebrarà la Missa Inaugural a l’Església de Santa Anna, i a les 14:30 els participants assistiran al dinar de germandat. Ja el dilluns 6 de febrer, a les 20:30 hores a la Casa de Cultura, s’oferirà la conferència “El Santo Sepulcro y los Santos Lugares de Israel”, a càrrec del reverend d’Ondara, En Antonio Cavero. El dimecres 8 de febrer a les 20:30 hores, la Casa de Cultura acollirà la conferència “Las nuevas tecnologías aplicadas al bordado de la Semana Santa”, per Joan Josep Barber.

L’esdeveniment culminarà el dissabte 11 de febrer amb la Solemne Processó del X Encontre. Començarà a les 18 hores amb eixida des del Temple de la Soledat. Eixiran totes les Germandats i Confraries del Sant Sepulcre que pertanyen a l’agrupació. Presidirà la processó la imatge titular del Sant Sepulcre, que estarà acompanyada per les autoritats religioses, Junta Central de Confraries d’Ondara, president de la Junta Diocesana, president de la Confraria del Sant Sepulcre d’Ondara, presidents de les germandats i confraries de l’Agrupació i presidents de les Confraries d’Ondara. Tancarà l’acte la Banda del Sant Sepulcre d’Ondara. L’itinerari de la processó partirà des del Convent i passarà per la Plaça Major, Plaça Picornell, carrers Escorxador, Sant Doménec, Sant Joan de Déu, Plaça 9 d’Octubre, Menendez Pidal, Pizarro, Hernan Cortès, Sant Jaume, Sant Benet, Sol, Roser, Església, Sant Joan de Déu, Major i Convent. A continuació entraran en el Temple els estandarts de totes les Germandats i Confraries participants en la processó.

 https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2017/01/X-ENCONTRE-SANT-SEPULCRE-diptic-1.pdf

Publicado en Actualitat, Associacions.