ONDARA DOTA A LA PLANTILLA DE POLICIA LOCAL DE DOS NOUS VEHICLES TOT TERRENY HÍBRIDS

nous vehicles (2)

Els vehicles estan dotats de les últimes tecnologies, sistema de telecomunicacions i desfibril·ladors

Ondara, 23.01.17. La Policia Local d’Ondara compta amb dos nous vehicles per a millorar la prestació de serveis a la ciutadania. L’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Zeus Serrano, i el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, han presentat els dos nous vehicles. Es tracta de dos tot-terreny 4×4 híbrids, per a protegir el medi ambient al mateix temps que reduir el consum en combustible.

La renovació de la flota de vehicles policials es produeix mitjançant el mètode de rènting, després de traure a concurs la licitació de dos cotxes per a la policia, i una vegada havia finalitzat el contracte anterior. Quant als dos anteriors vehicles de què disposava la Policia Local d’Ondara, un es tornarà segons la fórmula de rènting, i l’altre vehicle, també un tot terreny, es destinarà en aquest cas al col·lectiu de Protecció Civil d’Ondara perquè puga utilitzar-ho en la prestació dels seus serveis, segons ha confirmat Zeus Serrano.

Els dos nous vehicles adquirits per a la Policia Local d’Ondara són 2 Toyota RAV4 híbrids. El fet de ser híbrids suposarà un important estalvi de combustible, així com reducció d’emissions, i generació de la seua pròpia energia reciclada. Ambdós vehicles estan dotats amb desfibril·ladors per a poder actuar ràpidament en cas d’emergència mèdica. A més, compten amb emissora Tetra; amb un modern sistema de telecomunicacions; un complet equip policial homologat; i tablets, entre altres prestacions.

nous vehicles (3) nous vehicles (4) nous vehicles (5)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.