SUSPESES LES CLASSES A ONDARA

IMG-20170118-WA0010

Ondara, 18.01.17. L’Ajuntament d’Ondara informa que hui dimecres 18 de gener de 2017 queden suspeses les classes a tots els centres educatius de la població, així com també queden suspeses les activitats esportives i culturals previstes per a aquesta vesprada.

El motiu és evitar desplaçaments en vehicles, davant els accidents que ja han ocorregut en la comarca a causa de la neu.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es recomana no utilitzar el cotxe. També es recomana precaució a l’hora de caminar pels carrers.

Neu

DECRET DE L’ALCALDIA-PRESIDÈNCIA D’ONDARA

En Ondara. A 18 de Gener de 2017. A la vista de la nevada que ha caigut la nit passada en bona part de la comarca de la Marina Alta, incloent Ondara, i vistes les previsions metereològiques anunciades, es considera prudent la suspensió de les classes en els centres escolars d’Ondara, en previsió de riscos i atès que molts escolars no hauran pogut assistir-hi.

Per tot això, l’Ajuntament d’Ondara ha decidit declarar suspeses les activitats escolars i classes en tots els centres docents del Municipi d’Ondara i comunicar aquesta resolució al Cap de la Policia Local i a la direcció dels centres escolars afectats, als efectes oportuns.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.