RAQUEL LÓPEZ DÍAZ VA PRENDRE AHIR POSSESSIÓ DEL SEU CÀRREC COM A NOVA REGIDORA PER COMPROMÍS

  raquel lopez possessio 1

Raquel López, que va ocupar el núm. 7 en la candidatura de Compromís per a les eleccions de maig de 2015, serà la responsable de les àrees de Personal, Hisenda i Patrimoni Municipal i Històric

Ondara, 13.01.17. En el ple d’ahir va prendre possessió del seu càrrec la nova Regidora per Compromís a l’Ajuntament d’Ondara, Raquel López Díaz, la qual s’ha incorporat a la corporació municipal després de la renúncia de Pepa Gasquet el passat mes de desembre. Raquel López Díaz és membre de l’Equip de Govern i assumeix les competències que anteriorment ostentava Gasquet; en concret, les Regidories de Personal, Hisenda i Patrimoni Municipal i Històric. En el ple celebrat anit, Raquel López (que va ocupar el nº7 de la candidatura de Compromís en les passades eleccions municipals de 2015), va rebre la insígnia com a nova Regidora per part de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano.

D’altra banda, el ple extraordinari celebrat anit va aprovar de forma definitiva el pressupost general 2017 de l’Ajuntament d’Ondara, bases d’execució i plantilla de personal. L’aprovació definitiva del pressupost municipal va eixir avant amb els vots a favor de l’Equip de Govern (PSPV-Compromís) i en contra del PP.

ple voto contra PPple favor equip govern

Publicado en Actualitat, Política.