LA VEU d’ONDARA COMENÇA UNA NOVA ETAPA AMB PROGRAMES PARTICIPATIUS

Fins a vuit programes es van a posar en marxa amb la participació ciutadana aquest mes de gener

Ondara, 10.01.17. L’estrena del nou any comença a l’emissora municipal de ràdio d’Ondara, La Veu d’Ondara, amb diverses novetats l’objectiu de les quals és convertir la ràdio municipal en un mitjà de comunicació participatiu i plural, dirigit a tots i totes, segons ha expressat el Regidor de Comunicació, José Ramiro. Per a això, la nova temporada radiofònica arrancarà aquest mes de gener de 2017 amb la posada en marxa, de la mà del periodista ondarenc Toni Marí, de diversos programes els protagonistes dels quals seran persones del poble. Des de la Regidoria de Comunicació s’ha realitzat una important inversió en l’emissora municipal per a dotar-la dels mitjans tècnics (nova taula de mescles, micròfons, cascs, mobiliari, etc) i personal necessari per a impulsar aquest projecte, segons ha indicat José Ramiro.

radio-1

Programes d’entrevistes; d’esports; de psicologia; de salut; d’història local; musicals; sobre emprenedors, o adaptacions teatrals; són algunes de les propostes radiofòniques que, en forma de programes, podran ser escoltats a través de la 107.4 Fm, o també de la ràdio on line en la pàgina web https://laveu.ondara.org/. Tots ells realitzats en valencià.

La nova programació de la Veu d’Ondara oferirà a partir d’aquest mes de gener un espai d’entrevistes, “Taula de Convidats” els dilluns a les 19 hores, dedicat a persones d’Ondara, en el que s’alternaran polítics amb protagonistes de la vida diària local en diferents àmbits. També es comptarà a partir d’aquesta setmana amb el programa dedicat a l’esport local “Ondara Esport Viu”, els dimarts a les 19:30 hores. Els dilluns a les 11 hores els emprenedors locals seran els protagonistes a Ondara Activa; els dimecres, la psicologia amb “Més que Paraules”; el programa de salut “Cuida’t amb nosaltres” comptarà amb convidats els dijous a les 11 hores; i “Des de Fondària: Història del nostre poble” es realitzarà un repàs a la història local els dimarts a les 11 hores. També es va a posar en marxa aquest mateix mes de gener el programa “El teatre està en l’aire” en què els integrants del Grup All i Pebre adaptaran obres de teatre per a la ràdio; així com també el programa “Mou-te” sobre esport i salut.

A més d’aquests, s’està estudiant la nova graella de programació i s’anima a la ciutadania d’Ondara que participe, i que puga aportar noves propostes i suggeriments sobre noves temàtiques i pluralitat de programes per a oferir un ampli ventall de possibilitats dirigides a tot tipus de públic i de gusts.

programacio-gener-radio-la-veu-dondara-1

Publicado en Actualitat, Ajuntament.