PRESENTATS OFICIALMENT ELS EQUIPS PROFESSIONALS DE PILOTA ONDARA – PORTAL DE LA MARINA QUE JUGUEN LA COPA CAIXA POPULAR

  • Giner i Hector integren l’equip d’escala i corda; i el de raspall femení està integrat per Aina, Amparo i Natàlia
  • Ondara acollirà la partida d’escala i corda amb l’equip de Giner i Hèctor aquest dissabte 28 de setembre, contra l’equip de València de Puchol II i Àlvaro G

Ondara, 23.09.24. Per primera vegada en la història esportiva del municipi, dos equips professionals de pilota valenciana porten el nom d’Ondara -Portal de la Marina; un d’escala i corda masculí, i un de raspall femení, en la Copa Caixa Popular 2024, gràcies a l’acord històric per a la promoció de l’esport autòcton que van signar enguany l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana. Cal indicar que aquest conveni compta amb la col·laboració del Centre Comercial Portal de la Marina d’Ondara, que sufraga part de la col·laboració econòmica estipulada (el 50% de cada equip professional). Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha mostrat molta satisfacció per aquests patrocinis dels 2 equips, entenent que són molt beneficiosos per a potenciar l’esport de la pilota en la localitat.

L’equip de Copa Caixa Popular Pro 1 Escala i Corda masculí Ondara – Portal de la Marina està integrat per Giner i Hèctor, mentre que l’ equip Copa Caixa Popular Pro 1 Raspall Femení Ondara – Portal de la Marina està conformat per Aina, Amparo i Natàlia. Aquests dos equips professionals Ondara-Portal de la Marina, amb tots els seus integrants, han sigut presentats hui de forma oficial al Centre Comercial Portal de la Marina, amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor d’Esports, Lluís Fornés; el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines; la gerent del Centre Comercial Portal de la Marina; Virginia Carrasco; Dani Rivera, de Trinqueter -Gestió de Trinquets, i Xisco Vilanova, per part de la Federació de Pilota Valenciana.

Almenys una partida de la competició on representa un equip Ondara, es disputarà al Trinquet Municipal d’Ondara. Tal com han anunciat hui, Ondara acollirà la partida d’escala i corda amb l’equip de Giner i Hèctor aquest dissabte 28 de setembre, contra l’equip de València de Puchol II i Àlvaro G. I el diumenge 20 d’octubre serà la data per a la partida de raspall femení Pro1 al Trinquet d’Ondara, amb l’equip d’Ondara contra un equip encara per confirmar.

**AJUNTAMENT D’ONDARA **

Publicado en Actualitat, Esports.