L’Ajuntament d’ONDARA ha estat beneficiari de la subvenció concedida per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a la realització d’activitats extraescolars, complementaries, culturals i esportives dirigides a la seva població escolar d’entre 3 i 18 anys

L’Ajuntament d’ONDARA ha estat beneficiari de la subvenció concedida per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a la realització d’activitats extraescolars, complementaries, culturals i esportives dirigides a la seva població escolar d’entre 3 i 18 anys (Resolució 13 de juliol del 2023). La quantitat adjudicada és de 10.399,16 euros que s’ha destinat al projecte d’assistència socioeducativa en matèria d’infància i joventut, organitzat per la Regidoria d’Educació, amb la col·laboració de les Regidories
d’Esports i Cultura en algunes de les activitats. Aquestes activitats s’han dut a terme entre el 3 de juliol i el 3 de maig en 2 modalitats:
 Activitats extraescolars: Escola d’estiu 2023 (alumnat 3-12 anys modalitats educativa i multiesportiva)
 Activitats complementàries (durant el curs escolar en horari lectiu) en els següents projectes:
-L’escola va al teatre (desembre 2023), alumnat CEIP SANCHIS GUARNER.
-Xarxes socials i ús del valencià (alumnat 6é i 4at ESO).
Novembre 2023.
-Setmana del Medi Ambient: dia dels boscos (alumnat de
3er i 5é de primària). Abril 2024.
-Innovació Educativa: Jornades de Robòtica (alumnat CEIP SANCHIS GUARNER I IES XEBIC i d’altres centres educatius de l’entorn. Maig 2024.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.