CULMINEN ELS CURSOS DE FORMACIÓ D’ADULTS 2023-24 ET FORMEM ORGANITZATS PER LES REGIDORIES D’EDUCACIÓ, I FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Ondara, 09.07.24. Amb el mes de juny han finalitzat els cursos de Formació d’Adults 2023-24 «ET FORMEM» organitzats per les Regidories d’Educació (dirigida per Rosa Ana Marí) i Formació i Ocupació (dirigida per Raquel Mengual), iniciats a l’octubre de 2023.

Els cursos realitzats han tingut molt bona acceptació, i s’han realitzat en horari de matí i vesprada:

– Al Centre Social, amb la mestra Rocío Martínez, acompanyant a l’alumnat en la preparació per a la obtenció del títol de l’ESO, Alfabetització-Castellà per a estrangers, Iniciació a la Competència Digital, Valencià i anglès inicial.

– També s’han realitzat els cursos d’anglès B1/B2 a l’acadèmia Activate Academy i els cursos de valencià B1/B2 i C1 al SANCHIS GUARNER, amb la professora Mònica Ferrando.

Durant el mes de setembre es publicarà la nova convocatòria i oferta de cursos per al proper curs 2024-25, amb les dades i preus de matrícula per als diferents cursos, així com el procediment per formalitzar la inscripció.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.