ADRENALINA I DIVERSIÓ A L’ESPAI JOVE PER A TANCAR EL MES DE JUNY

L’Espai Jove tanca el mes de juny amb una setmana repleta d’adrenalina i diversió.

Ondara, 1.07.2024. El passat 25 de juny 50 joves van participar d’una emocionant visita al parc Street Jump d’Elx, activitat proposada i programada pel grup de treball Joves Pro, un grup de participació juvenil que col·labora junt amb a la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut per tal d’apropar les polítiques juvenils de l’Ajuntament d’Ondara a les seues necessitats i motivacions.

Aquesta activitat ha permès als participants, a banda de demostrar i desenvolupar les seves habilitats físiques en els salts i acrobàcies, fomentar el bon rotllo i gaudir d’un dia ple de diversió i emoció. La valoració per part dels i les participants ha sigut molt positiva i des de la Regidoria de Joventut també s’ha destacat el bon resultat d’aquesta primera eixida pilot que s’ha organitzat des de la regidoria i que motiva a incloure altres eixides i excursions a la programació que habitualment s’ofereix per part de l’Espai Jove.

L’Espai Jove continua compromès amb oferir activitats enriquidores i divertides per a la joventut d’Ondara, majoritàriament per a adolescents, donat que aquest tram d’edat disposa de menys espais d’oci i socialització segurs i saludables.

Aquest estiu, des de l’Espai Jove també s’han preparat diverses activitats en horari de matí (de 9 a 14 hores) exceptuant la setmana de Festes de Sant Jaume que l’Espai Jove estarà tancat. Per a més informació podeu visitar la nostra pàgina web o seguir-nos a les xarxes socials.

Publicado en Actualitat.