REUNIÓ INFORMATIVA ESCOLES D’ESTIU EL DIJOUS 27 DE JUNY

Ondara, 20.06.24. Les Regidories d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara informen que el dilluns 1 de juliol comencen les activitats de les escoles d’estiu organitzades per l’Ajuntament d’Ondara: Escola d’Estiu Educativa (CEIP Sanchis Guarner) i Escola d’Estiu Multiesportiva (Instal·lacions Pavelló d’Esports).

L’empresa NITIDIA Esports es farà càrrec de realitzar aquestes activitats. S’ha convocat una reunió el proper dijous 27 de juny a la Casa de Cultura per informar de la organització, funcionament diari, i canals de comunicació de cadascuna de les modalitats, Educativa a les 19 hores i Multiesportiva a les 20 hores.

Es recorda que per a la 2º quinzena de juliol i mes d’agost encara queden places lliures i que l’aplicació romandrà oberta fins al 19 de juliol per poder inscriure l’alumnat en aquest període (www.esportsondara.com ).

REGIDORIES D’EDUCACIÓ I D’ESPORTS * L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.