ONDARA ACULL EL GRAN PREMI ONDARA PRO EIC EL DILLUNS 24 DE JUNY

Estarà protagonitzat per Francés i Nacho vs De la Vega, Conillet i Héctor

Ondara, 18.06.24. L’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana han presentat hui el cartell de la partida d’Escala i Corda professional «Gran Premi d’Ondara» que es jugarà al Trinquet Municipal d’Ondara el pròxim dilluns 24 de juny a les 18:30 hores, i que estarà protagonitzada per Francés i Nacho vs De la Vega, Conillet i Héctor. La partida d’abans (17 hores) comptarà amb joves promeses: Arnau, Teruel i Felipe vs Félix II, Gerard i Ulisses.

El conveni en què s’emmarca aquesta partida va estar signat per l’Ajuntament d’Ondara, representat per l’Alcalde, José Ramiro, i la Federació de Pilota Valenciana (que té atribuïdes les competències sobre la qualificació i organització de les competicions oficials de Pilota Valenciana), representada pel seu president, Vicent Molines, amb la presència del Regidor d’Esports d’Ondara, Lluís Fornés.

Aquesta partida Gran Premi Ondara Pro EiC és una de les emmarcades al conveni amb la FPV signat enguany. Des de l’Ajuntament d’Ondara, tant José Ramiro com Lluís Fornés han mostrat molta satisfacció per acollir aquest esdeveniment destacat per a potenciar la pilota en Ondara i han reiterat el recolzament d’Ondara a l’esport autòcton.

**AJUNTAMENT D’ONDARA **

Publicado en Actualitat, Esports.