COMENÇA A FUNCIONAR EL PROGRAMA D’ACTIVITAT FÍSICA ONCOLÒGICA DE L’AECC EN EL GIMNÀS DE LA PISCINA D’ONDARA

Ondara, 06.06.24. Aquest dilluns 3 de juny s’ha posat oficialment en marxa i ha començat a funcionar el programa d’Activitat Física Oncològica de l’Associació Espanyola Contra en Càncer en la Piscina Municipal d’Ondara; un pas significatiu per a aquesta malaltia, segons ha destacat la presidenta de la Junta Local de l’AECC, Mª Carmen Bisquert.

El grup va iniciar les seues activitats el passat 3 de juny amb les primeres sessions, rebent a un grup de 12 persones compromeses amb el seu benestar i recuperació. La Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer agraeix el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara així com de l’empresa municipal SINMA per la cessió de l’espai on es du a terme el programa (el gimnàs de la Piscina Municipal d’Ondara). També han agraït a Esports Colau per haver donat les samarretes que s’han lliurat a tots els participants.

Cal destacar que el programa d’Activitat Física Oncològica es desenvolupa per a tota la Marina Alta; és a dir, per a tots els pacients oncològics que residisquen en aquesta zona de la Marina, els dilluns i dimecres de 12 a 13 hores en el gimnàs de la piscina municipal d’Ondara, i compta amb professionals de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, formats en pacients oncològics. Les sessions són gratuïtes i el seguiment individualitzat. Per a qualsevol informació poden dirigir-se al telèfon gratuït d’Infocáncer: ‪900100036‬.

Publicado en Actualitat, Associacions.