DEMÀ DIVENDRES ES PINTARÀ LA SENYALITZACIÓ HORITZONTAL DE LA ZONA DE TOSSALS I COMENÇARAN A OBRIR ELS CARRERS EN LES NOVES DIRECCIONS

Ondara, 23.05.24. L’àrea tècnica de l’Ajuntament d’Ondara ha informat que demà divendres 24 de maig està previst que es pinte la nova senyalització horitzontal (la vertical està ja instal·lada) i que es comencen a obrir els carrers en les noves direccions en la zona de Tossals. Cal recordar que des de fa unes setmanes, s’està realitzant un canvi de senyalització en la zona de Tossals per modificar el sentit circulatori d’uns quants carrers, per a millorar el trànsit viari. En concret, les modificacions milloraran el trànsit rodat per a vehicles pesats en la zona Tossals amb Avda. Alacant i Avda. Marina Alta. Amb aquestes actuacions circulatòries s’adaptaran diversos trams de carrer, per aconseguir més seguretat viària en la circulació, especialment en el trànsit de vehicles pesats.

La millora comprèn la modificació de la direcció de diversos carrers de la zona de Tossals, fent-la de sentit únic. Els carrers afectats per aquest canvi són: Carrer Germanies, tram de Carrer Botànic Cavanilles fins l’encreuament amb Carrer Pintor Murillo; Carrer Pintor Murillo des de l’encreuament amb Botànic Cavanilles fins Avda. Alacant; C. Poeta Miguel Hernández i el C. Ramon y Cajal des de l’encreuament amb C. Oscar Esplá fins Avda. Marina Alta. En aquests carrers també s’ha modificat la senyalització, fent més visible les direccions de trànsit.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.