TIERRA DE COMEDIA PORTA LES ACTUACIONS DE «MARTITA DE GRANÁ» I «COCO EL MUSICAL» A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA PER AL 12 I 13 DE JULIOL

Ondara, 23.05.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Turisme, que dirigeix Raquel Mengual, ha presentat la celebració de dos espectacles d’alt nivell el pròxim mes de juliol a la Plaça de Bous d’Ondara, organitzats per Tierra de Comedia. Hui s’han presentat aquests esdeveniments en l’Ajuntament d’Ondara per part de la Regidora de Turisme, Raquel Mengual, i del representant de la productora Tierra de Comedia, Edu Sanblás. Raquel Mengual ha destacat que l’Ajuntament d’Ondara «dóna suport a la cultura», i que «aquests esdeveniments contribueixen a potenciar la «marca Ondara»; que s’ha de destacar també pels seus esdeveniments culturals, atés que fomentar la cultura amb actes com aquests suposen un impacte econòmic important per al poble». Per la seua banda, des de la productora Tierra de Comedia, Edu Sanblás, ha donat les gràcies a l’Ajuntament d’Ondara pel recolzament, i ha presentat els dos espectacles que s’oferiran a la Plaça de Bous d’Ondara el mes de juliol.

El primer dels actes serà el de la còmica Martita de Graná, que arribarà a Ondara el divendres 12 de juliol a les 22 hores amb el seu nou espectacle “Martita Sea”. Un nou xou on l’artista mostrarà de quina manera li ha canviat la vida en els últims anys, passant del professional al personal i reivindicant temes com la solteria, l’edat, la importància de la salut mental… Tot això comptat amb el saler i desimboltura d’una de les millors còmiques. Martita de Graná, després d’acabar la seua anterior gira amb més de 200.000 entrades venudes, trencant tots els rècords, ara torna amb més ganes que mai amb aquest nou espectacle “¡Martita sea!”. Des de l’organització s’ha animat al públic a adquirir amb antelació les seues entrades per aquest esdeveniment, ja que les localitats són limitades, i en altres actuacions de Martita per aquest mateix estiu ja s’han esgotat les entrades.

El segon dels esdeveniments tindrà lloc el dia següent, el dissabte 13 de juliol a les 20:30 hores, quan s’oferirà a la Plaça de Bous d’Ondara Coco el Musical «Recuérdame», de la pel·lícula de Disney. Un espectacle per a públic familiar que actualment és el musical que més entrades ha venut en Espanya, tal com ha indicat Edu Sanblás. Dels creadors de l’aclamat musical original a Espanya de «Coco y México», arriba a Ondara el nou musical de Coco, amb els mateixos actors i actrius de la prestigiosa Companyia de Teatre Musical d’Espanya, dirigits pel mític actor i director de Musicals de Broadway Pedro Pomares.⁣ ⁣

Les entrades per als dos esveniments estan ja a la venda online en https://tierradecomedia.com/ . En Ondara es poden adquirir també les entrades de forma presencial en Esports Colau.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.