LES ACTRIUS DE L’ESCOLA DE TEATRE D’ONDARA ESTRENEN L’ADAPTACIÓ DE LES «8 DONES» DE ROBERT THOMAS

Adaptada i dirigida per Rosa Catalán, l’estrena d’aquesta obra entre la comèdia i el gènere negre és una de les representacions de final de curs de l’Escola de Teatre Municipal

Ondara, 20.05.24. Ahir diumenge 19 de maig, les actrius que integren el grup d’adultes de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara, és a dir, Mª José Pedro, Rosa Serra, Valeria Mengual, Isabel Picó, Sheila Olaiz, Llum Ramos, Alicia Serer i Conxa Pineda, van estrenar a l’Auditori Municipal d’Ondara la seua nova comèdia teatral «8 dones», un muntatge adaptat del clàssic dramàtic de Robert Thomas. Partint del text adaptat per Rosa Catalán, professora i directora del grup, «es tracta d’un muntatge desenvolupat íntegrament per dones» tal com la Regidora de Cultura Àngels Grimalt Vives subratllà en l’obertura de l’acte: introducció on repassà els set anys de trajectòria d’una iniciativa formativa i cultural que sempre ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Ondara.

El deix còmic, les intrigues i el tarannà espontani dels huit personatges femenins protagonistes guiaren així un muntatge ple de misteris i també sorpreses en la trama. Respecte al procés d’assaig de l’obra i tal com explicà en declaracions als Matins de la Veu d’Ondara la directora de l’obra, «ha estat tot un repte escenificar un text d’aquesta magnitud i dur-lo a escena tot i que les actrius del grup d’adults han treballat molt dur per fer-ho possible», resumí Catalán al voltant d’una obra que marca la fi del curs de l’Escola Municipal de Teatre.

Publicado en Actualitat, Cultura.