L’AJUNTAMENT D’ONDARA MILLORA LES DEPENDÈNCIES DEL REGISTRE

Durant dues setmanes, i amb motiu de les obres de millora, el Registre d’entrada es traslladarà a la primera planta de l’edifici consistorial

Ondara, 20.05.24. L’Ajuntament d’Ondara informa que demà dimarts 21 de maig començaran les obres de millora de l’espai de l’edifici consistorial destinat al Registre (que s’ubica en la planta baixa, en les dependències situades en la zona esquerra de l’entrada). Amb motiu de les obres de millora del Registre, l’atenció ciutadana que es presta en aquest departament es traslladarà temporalment a la primera planta de l’edifici, en la zona immediatament superior a l’actual (es reubicarà el registre en la zona de l’antiga Alcaldia).

S’estima que les obres duraran dues setmanes, en les que es realitzaran els treballs per a canviar el sòl, així com la pintura, climatització, reubicació dels espais d’atenció al públic i la dotació d’un sistema d’atenció amb torns. Una vegada acabades les obres, el Registre de l’Ajuntament tornarà a prestar servei en el seu actual emplaçament de la planta baixa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.