ELS COMERCIANTS D’ONDARA PARTICIPEN AL CAMPUS 360 PER A COMERÇOS EN L’ESPAI CATALÀ D’ONDARA

Ondara, 21.05.24. L’Espai Català d’Ondara és l’escenari on s’està desenvolupant el Campus 360 per a Comerços, organitzat per ConfeComerç, amb la coordinació de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, que ha cedit les instal·lacions. Són diversos els comerços locals d’Ondara, i associats a l’ACO, que estan formant-se en aquest campus.

El Campus 360 per a Comerços en Ondara s’està impartint per Víctor València i les dates on s’ofereix en l’Espai Català són 21 i 28 de maig, 4, 11 i 18 de juny, 10, 17 i 24 de setembre 2024.

El Campus 360 per a Comerços té com objectiu aconseguir que el comerç siga més rendible, atraure més clients i ser més competitiu. Inclou formació i mentoring personalitzat per aprofitar les oportunitats actuals, millorar la imatge, gestió, i augment de vendes.

Publicado en Actualitat, AFIC.