JA ESTAN EN LICITACIÓ LES OBRES PER A LA CONSTRUCCIÓ DE LA CASA DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES D’ONDARA

  • El valor estimat del contracte és de 824.545,45 euros sense imposts, i el termini d’execució de les obres és de 14 mesos
  • Les empreses interessades a executar l’obra podran presentar l’oferta electrònica fins al 5 de juny de 2024

Ondara, 20.05.24. L’Ajuntament d’Ondara informa que la Presidència de la Diputació Provincial d’Alacant ha publicat en la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació de les Obres per a la construcció de la Casa de Música i Arts Escèniques, en el municipi d’Ondara (2020.PLA.209) per un pressupost base de licitació sense imposts de 824.545,45 euros. Les empreses interessades a executar l’obra podran presentar l’oferta electrònica fins al 5 de juny de 2024. El valor estimat del contracte és de 824.545,45 euros; import amb imposts 997.700 euros, i el termini d’execució estimat de les obres és de 14 mesos.

La Casa de la musica i arts escèniques s’ubicarà en una parcel·la municipal de 1.160 m², en la zona urbana de Tossals, al carrer Enric Valor nº13; reservada per a l’ús dotacional docent. En ella s’alçarà un edifici de dues plantes amb una superfície construïda total d’uns 530², amb la que es doblegarà l’espai de l’Aulari de Música, on actualment s’imparteixen les ensenyances musicals a Ondara.

*AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.