BRONZE AUTONÒMIC PER A L’EQUIP CADET D’ONDARA EN JECV ESCALA I CORDA, AMB UN TRIPLE EMPAT

Ondara, 20.05.24. L’equip cadet de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Miguel Sastre i Joan Garrido, va aconseguir ahir diumenge 19 de maig el tercer lloc autonòmic en la Final Autonòmica JECV Escala i Corda, celebrada al Trinquet Municipal «El Rullo» de Riba-roja (València). Un triple empat en primera posició va motivar que s’haguera de dirimir per punts a favor i en contra les tres primeres posicions de la final, que van ser per a Massamagrell (1r), Vila-real (2n) i Ondara (3r), sent Torrent el 4t equip classificat. Massamagrell va guanyar a Ondara; Ondara va guanyar a Vila-real; i Vila-real va guanyar a Massamagrell, la qual cosa dóna una idea del nivell d’igualada en la final. Finalment, l’equip cadet d’Ondara, entrenat per Juanma Garrido i Raül Blasco, s’emporta el bronze autonòmic d’escala i corda, després d’haver-se proclamat campió provincial la setmana passada.

QUADRE FINAL JECV Escala i Corda

CADET

1r Massamagrell

2n Vila-real

3r Ondara

4t Torrent B

Publicado en Actualitat, Esports.