L’AJUNTAMENT D’ONDARA CELEBRA PLE EXTRAORDINARI I URGENT HUI DIMARTS 14 DE MAIG A LES 10:30 HORES

Ondara, 14.05.24. L’Ajuntament d’Ondara celebra hui dimarts 14 de maig a les 10:30 hores una convocatòria extraordinària i urgent del ple de la corporació municipal, motivada pel «REQUERIMENT MINISTERI MEDI AMBIENT: PROJECTE PROPOSTA DE DIGITALITZACIÓ PER AL SERVEI D’AIGUA POTABLE I CLAVEGUERAM D’ONDARA A PRESENTAR A LA SEGONA CONVOCATÒRIA DEL PERTE DE DIGITALITZACIÓ DE L’AIGUA».

ASSUMPTES DE LA CONVOCATÒRIA

A) PART RESOLUTIVA

1. RATIFICACIÓ URGÈNCIA

2. EXP.2698/2023. MATÈRIA 3000. APROBACION PROYECTO PROJECTE PROPOSTA DE DIGITALILZACIÓN PARA EL SERVICIÓ DE AGUA POTABLE I ALCANTARILLADO D’ONDARA, SEGUNDA CONVOCATORIA DE SUBVENCIONS (2023) EN CONCURRENCIA COMPETITIVA DE PROYECTOS DE MEJORA DE LA EFICIENCIA DEL CICLO URBANO DEL AGUA EN EL MARCO DEL PLAN DE RECUPERACIÓN, TRANSFORMACIÓN Y RESIDENCIA (PERTE DIGITALIZACIÓN DEL CICLO DEL AGUA). REQUERIMENT MINISTERI DE MEDI.

Publicado en Actualitat, Política.