L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA VA ACOLLIR “LA CORPORACIÓ” DE LA COMPANYIA VALENCIANA “CRIT TEATRE” DINS DEL FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES 2024

Ondara, 13.05.24. Dins de la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per aquest mes de maig, divendres passat 10 de maig es va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara l’obra “La Corporació”, a càrrec de la companyia valenciana “Crit Teatre”. Una obra de teatre emmarcada al Festival Provincial d’Arts Escèniques 2024.

«Una comèdia amb rerefons dens, que provoca la reflexió. Una urgència per a resoldre un misteri, un deix postapocalíptic, per la tragèdia mediambiental que servix de punt de partida, i un final de to filosòfic. La peça mescla llenguatges i gèneres per a desenvolupar una trama que tinga la capacitat d’arribar a un ampli grup d’espectadors».

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.