L’AJUNTAMENT D’ONDARA APROVA PER UNANIMITAT LA PROPOSTA DE DIGITALITZACIÓ PER AL SERVEI D’AIGUA POTABLE I CLAVEGUERAM D’ONDARA, A PRESENTAR A LA SEGONA CONVOCATÒRIA DEL PERTE DE DIGITALITZACIÓ DE L’AIGUA

L’Ajuntament d’Ondara ha demanat el 100% de la subvenció per al projecte de millora de l’eficiència del cicle urbà de l’aigua (PERTE digitalització del cicle integral de l’aigua), per import de 569.115 euros

Ondara, 14.05.24. L’Ajuntament d’Ondara ha celebrat aquest matí un ple extraordinari i urgent motivat pel requeriment del Ministeri de Medi Ambient, pel projecte de Proposta de Digitalització per al servei d’aigua potable i clavegueram d’Ondara a presentar a la segona convocatòria del PERTE de digitalització de l’aigua. Segons ha argumentat l’Alcalde, José Ramiro, es tractava d’un tràmit necessari i urgent, d’esmena del projecte, per optar a les ajudes per concurrència competitiva per a l’elaboració de projectes de millora de l’eficiència del cicle urbà de l’aigua. Aquest punt ha eixit aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques (Equip de Govern PSPV-Compromís i PP).

L’Ajuntament d’Ondara ha demanat el 100% de la subvenció per al projecte de millora de l’eficiència del cicle urbà de l’aigua (PERTE digitalització del cicle integral de l’aigua), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. En concret, s’ha aprovat per l’Ajuntament la participació d’Aigües de València S.A., amb el projecte parcial «Proposta de digitalització per al servei d’aigua potable i clavegueram d’Ondara a presentar a la segona convocatòria del PERTE de digitalització de l’aigua», en el procediment convocat pel Ministeri per a la transició ecològica i el repte demogràfic per a la concessió d’ajudes, per concurrència competitiva, per a l’elaboració de projectes de millora de l’eficiència del cicle urbà de l’aigua, en el marc del Pla de Recuperació, per import de 569.115 euros, el beneficiari del qual serà la concessionària en els termes que es concreten en l’atorgament de l’ajuda, sent aquesta qui executarà la part de l’actuació que afecte la Corporació.

Publicado en Actualitat, Política.