1 OR I 2 PLATES PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA EN LA FINAL PROVINCIAL D’ESCALA I CORDA JECV D’ALACANT

L’equip cadet, campió provincial, es classifica així per jugar la Final Autonòmica d’escala i corda el pròxim cap de setmana

Ondara, 13.05.24. Gran cap de setmana per a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara. L’escala i corda és una de las modalitats “reina” de pilota valenciana, junt al raspall; i l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Raül Blasco, va aconseguir classificar un total de 6 equips per a la Final Provincial JECV d’Escala i Corda, que, organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, es va celebrar al Trinquet El Nel de Murla aquest passat cap de setmana (dissabte 11 i diumenge 12 de maig). Tres equips d’Ondara van lluitar per l’or provincial (benjamí A, aleví B i cadet), i altres tres pel bronze (benjamí B, aleví A i juvenil).

Finalment, l’Escola d’Ondara es va alçar com a campiona provincial d’escala i corda en la categoria cadet, amb l’equip integrat per Arnau Mas (rest), José Miguel Sastre (mitger) i Uxue Arbona (punter), amb l’infantil Joan Garrido com un excel·lent feridor que va ser clau per sentenciar la partida en favor dels d’Ondara davant de l’equip de Petrer per 40-20. L’equip cadet, en ser campió provincial, jugarà el pròxim cap de setmana (17 i 19 maig) la fase final Autonòmica d’escala i corda JECV al Trinquet de Riba-roja (València), junt als campions de València i Castelló.

Els equips benjamí A (Álex, Aleix, i Lope) i aleví B (Dídac, Unai i Guiu) d’Ondara van aconseguir el segon lloc i el trofeu de plata provincial, en perdre les seues corresponents partides contra Beniarbeig-El Verger i Gata de Gorgos, respectivament. Mentre que els equips benjamí B (Paulo, Ximo i Andreu G.), aleví A (Vicent, Lluna, Victòria, Albert, Gerard i Andreu F.) i juvenil (Andreu Mullor, Marc i Àlex Terrades), van obtindre un meritori 4t lloc provincial.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Lluís Fornés, s’ha felicitat a l’Escola Municipal de Pilota pels seus resultats en aquesta modalitat, l’escala i corda, considerada com la modalitat de més prestigi de la pilota valenciana i l’única, amb el raspall, que té pilotaris professionals.

QUADRE D’HONOR JECV Escala i Corda Alacant 2024

Benjamí:

1er: Beniarbeig – El Verger

2n: Ondara A

3er: Gata de Gorgos

4rt: Ondara B

Aleví:

1er: Gata de Gorgos

2n: Ondara B

3er: Benissa

4rt: Ondara A

Infantil

1er Sella-Relleu

2on Orba

3er Beniarbeig – El Verger

4rt Benissa

Cadet

1er Ondara

2on Petrer A

3er Benissa

4rt Sella-Relleu

Juvenil:

1er: Beniarbeig – El Verger

2n: Benissa

3er: Laguar

4rt: Ondara

Publicado en Actualitat, Esports.